Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz dizisinden sonra Fox TV’nin yeni dizisiyle geliyor!

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz dizisinden sonra Fox TV’nin yeni dizisiyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yükselen yıldızlarından birisi de Hafsanur Sancaktutan. İlk olarak Gülperi dizisiyle ekranlara gelen Sancaktutan, özellikle Son Yaz dizisinden sonra izleyicinin büyük dikkatini çeken bir isim oldu. Alperen Duymaz ile partner olduğu dizideki Yağmur karakteri ile kariyerinde hızlı bir sıçrama yaşadı.

Fox TV’de yayınlanan dizi, ikinci sezona devam edecekti ama reytingler düşük gelince final yaptı. Son Yaz dizisi, kadrosu ve hikayesi ile izleyenleri çok etkileyen, hala karakterlerin hafızalarda yer ettiği, pek çok izleyicinin de haksızlığa uğrayarak çok erken final yaptırılmış bir dizi olarak anılıyor.

Hafsanur Sancaktutan, bu dizide çok başarılı bir performans sergilemiş ve hayran sayısını katlayarak arttırmıştı. Ardından Disney Plus’ın anlaşma imzaladığı ünlü isimler arasına katıldı ve dijital platformun ikinci yerli orijinal dizisi Dünyayla Benim Aramda’da oynamaya başladı.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri henüz yeni bitti. Dizi büyük bir merakla beklenmekte. Oyuncunun performansı da ayrı bir merak konusu. Hafsanur Sancaktutan’ı yeniden ekranda görmek isteyen hayranları için ise güzel haber kısa süre önce geldi!

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz dizisinden sonra Fox TV'nin yeni dizisiyle geliyor! 7

Şimdilerde yapımcıların gözdesi bir oyuncu olan Hafsanur Sancaktutan’a yeni sezon için pek çok teklif gittiği tahmin ediliyor. Oyuncunun yine Fox TV için çekilecek iddialı bir yapımda ismi geçmekte. Dünyaca ünlü Amerikan dizisi Beverly Hills’in yerli versiyonu olacak bir dizinin hazırlıkları sürmekte.

Hafsanur Sancaktutan’ın da bu diziyle ismi anılıyor. Oyuncunun yeni dizisiyle ekrana gelmesi heyecanla beklenirken, böylesi ünlü bir yapımın yerli versiyonunda yer alacak olması da ayrı bir heyecan yaşattı…

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz gibi yeni sezonun yine çok konuşulacak diziyle geliyor! 3

Bir döneme damgasını vuran ve 1990-2000 yılları arasında tam 10 yıl, 10 sezon merakla izlenen bir yapımdı Beverly Hilss. Bir gençlik dizisi olan yapımın yerli versiyonunun yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapacağı ifade ediliyor. Liseli bir grup gencin başından geçen trajik olayların anlatılacağı dizini senaryosunu Damla Serim’in yazdığı ve Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, ve Selahattin Paşalı gibi genç kuşağın başarılı

Son dönemde rol aldıkları yapımlarla hepsi de birbirinden başarılı bu isimlerin aynı dizide rol alacak olma ihtimali bile bu diziye dikkatleri çekmiş durumda. İlerleyen dönemde konuyla ilgili detaylar daha da netleşecek. Görünen o ki Hafsanur Sancaktutan için de yeniden ekrana dönüşü hayli iddialı ve çok konuşulacak bir süreç olacak….