Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan’ı yeniden Alperen Duymaz’la izlemek isteyenler hayal kırıklığı yaşayacak!

Hafsanur Sancaktutan’ı yeniden Alperen Duymaz’la izlemek isteyenler hayal kırıklığı yaşayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi sona erdiğinde izleyiciler en çok Yağmur ve Akgün karakterlerini bir daha birlikte göremeyecekleri için üzülmüşlerdi. Dizinin hayranları karakterleri canlandıran Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ı yeniden bir arada görmeyi çok istiyordu. Ancak her iki oyuncu da bambaşka isimlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Son Yaz dizisi hala hafızalarda. Özellikle de dizinin genç çifti Yağmur ve Akgün. Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz dizide o kadar iyi bir çift olmuştu ki izleyiciler onları birlikte izlemeyi çok sevmişti.

Hafsanur Sancaktutan’ı yeniden Alperen Duymaz’la izlemek isteyenler hayal kırıklığı yaşayacak! 8

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz, ikinci sezon başladıktan kısa süre sonra final yaptı. Dizi sona erdiğinde de hayranları onları bir daha birlikte göremeyecekleri için çok üzülmüşlerdi. Dizi bittikten sonra iki oyuncu da sessizliğe büründü.

Yeni proje haberi ilk gelen oyuncu Alperen Duymaz oldu. Duymaz’ın BeinConnect için çekilecek Erkek Severse isimli romantik komedide başrolde yer alacağı öğrenildi. Dizide bir online alışveriş sitesi sahibini canlandıracak olan Alperen Duymaz’a eşlik edecek kadın oyuncu aranıyordu.

Hafsanur Sancaktutan’ı yeniden Alperen Duymaz’la izlemek isteyenler hayal kırıklığı yaşayacak! 9

Yağmur ve Akgün hayranları, Alperen Duymaz’ın yanında yeniden Hafsanur Sancaktutan’ı görmek istediklerini sosyal medyada paylaştı. Ancak izleyicilerin isteği gerçekleşmedi. Zira Alperen Duymaz’a yeni dizisinde Yasemin Allen’ın eşlik edeceği ortaya çıktı.

Birkaç gün önce de Hafsanur Sancaktutan’ın ismi bir projeyle anıldı. İddialara göre Sancaktutan, Bir Gece Ansızın isimli diziden teklif aldı ve görüşmeler sürüyor. Eğer Sancaktutan projeyi kabul ederse başrolü Tolga Sarıtaş’la paylaşacak. İddiaya göre Hafsanur Sancaktutan dizide Sarıtaş’ın sevgilisini değil kızkardeşini canlandıracak.