Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın sevgilisi Deniz Can Aktaş, ev sırlarını paylaştı!

Hafsanur Sancaktutan’ın sevgilisi Deniz Can Aktaş, ev sırlarını paylaştı!

tarafından ker_def

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ikilisi, Aşk Ağlatır isimli dizide başrolde bir araya gelmişlerdi. Sette başlayan tanışma ve arkadaşlık süreci, aşka dönüştü. İki genç oyuncu bu dizinin ardından sosyal medyanın da etkisi ile hızlı bir popülerlik dönemi yaşadı.

Her iki oyuncu da şu sıralarda sektörün en çok konuşulan oyuncular arasında bulunuyor ve bunu kısa sürede birlikte yakaladılar. Deniz Can Aktaş, TRT 1 ekranında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde başrolde bulunuyor.

Hafsanur Sancaktutan ise en son Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrolde yer aldı. Şimdi de genç oyuncu, önümüzdeki perşembe günü Fox TV’de başlayacak olan Darmaduman isimli gençlik dizisinin kadın başrollerinden birisi oldu.

Deniz Can Aktaş, Aslı Şafak’ın Bloomberght isimli kanaldaki programının konuğu oldu. Aktaş, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile olan ilişkisinden kesitler anlattı.

Hafsanur Sancaktutan'ın sevgilisi Deniz Can Aktaş, ev sırlarını paylaştı! 7

Evde yemeği kimin yaptığı sorusunu yanıtlyan Deniz Can Aktaş, şunları söyledi. “Biz bölüşüyoruz. Ben yemek yapmayı çok seviyorum, Hafsa da yemek yapmayı çok seviyor, ben yaptığım yemeğin içinde ne olduğunu bilmeyi çok seviyorum. Yemek yemekten de çok keyif alıyorum, bu keyif sevdiğim insanla ikiye üçe katlanıyor, biz iş bölümü şeklinde yapıyoruz yemeği… İşleri de bölüşüyoruz, ikimiz de çalışmıyorsak bi o yapıyor bir ben yapıyorum. Sonra tadım şeklinde ilerliyoruz.”

Evlilik teklifleri de aldığını programda itiraf eden Deniz Can Aktaş, bunları ciddiye bile almıyor. Oyuncu, “İşimi iyi yapıyorum, böyle tepkiler alıyorum. Hadi evlenelim desem evlenmezler, insanlar beğenilerini göstermek için yapıyorlar bunu. Aldığım evlilik tekliflerini ciddiye almıyorum” diye konuştu.