Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız dizisi bitti ve arka plandaki tüm gerçekleri ortaya çıktı!

Hakan Muhafız dizisi bitti ve arka plandaki tüm gerçekleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakan: Muhafız’ın 4 sezonluk hikayesinin arkasında Türkiye’nin en yeteneklilerinden oluşmuş bir takım yatıyor! Dizinin 4.sezonu 9 Temmuz tarihinde Netflix’te yayınlandı ve final yaparak da veda etmiş oldu.

Çağatay Ulusoy ,Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca birçok ünlü oyuncu da rol aldı. Dizi, Netflix tarafından hazırlanan ilk Türk orijinal dizisi olması nedeniyle de tarihe geçti. Hataları, eleştirilen yanları olmasına rağmen 4 sezonluk macera önemli bir deneyim oldu.

190 ülkede yayınlanan yurt dışında The Protector olarak bilinen dizide Çağatay Ulusoy da başarılı oyunculuğu ile ününe ün kattı.

Peki dizi nasıl oluşturuldu? Arka planda neler yaşandı? Nasıl bir ekip tarafından hazırlandı? Yürütücü Yapımcı Onur Güvenatam, hazırlıklarla ilgili bilgiler sundu. Güvenatam, “Netflix’in ilk orijinal Türk dizisini yapıyor olmanın sana verdiği çok büyük bir sorumluluk var. Projede yer alan bütün oyuncular için çok önemli bir karardı bu. Bunun başarı katsayısı ne kadar büyük olacaksa,başarısızlık katsayısı da o kadar büyük olacaktı” diye konuştu.

Netflix tarafından yayınlanan Bir Hakan Muhafız Yaratmak isimli dizinin tüm arka plan detaylarının yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakan Muhafız’ın hikayesinin kısa özeti şöyle: Günümüz İstanbulu’nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.