Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonu 26 Nisan’da yayında!

Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonu 26 Nisan’da yayında!

tarafından ker_def

Hakan Muhafız dizisinin 2. sezon başlama tarihi belli oldux

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Hakan Muhafız dizisinin 1. sezonu Aralık ayında izleyicilerle buluşmuştu. Dizinin 2. sezonunu çekimleri de yaz aylarında tamamlanmıştı.

Netflix’ten yapılan açıklamada Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonunun 26 Nisan’da izleyicilerle buluşacağı müjdesi verildi.

Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi önemli isimleri buluşturan Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonu merakla beklenmekte…

Ayça Ayşin Turan, Netflix’in paylaşımını kendi instagram hesabından yayınladı.

26.04.19 ☄️ @theprotectornetflix @netflixturkiye ???

 

Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonu 26 Nisan'da yayında! 7

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam eden oyuncu pek çok dizide rol almıştır. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan’ın oyuncu koçu Ferit Selçuk’tur. Ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde “Gülfem” rolüyle televizyona adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisindeki “Ada” rolüyle olmuştur. 2014’te yayın hayatına adım atan Karagül dizisinde Ece Uslu, Şerif Sezer, Yavuz Bingöl gibi isimlerle beraber rol almıştır.

İlk sinema filmi, 2015’te Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştığı Özcan Deniz imzalı “Sevimli Tehlike”dir.

26 yaşındaki genç oyuncu son olarak geçtiğimiz gün birinci bölümüyle ekranlarda olan “Meryem” dizisinde ilk başrolünü oynadı. Güzel oyuncu son olarak The Protector” (Hakan: Muhafız) isimli projede yer aldı.