Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız dizisiyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü’den bir büyük başarı!

Hakan Muhafız dizisiyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü’den bir büyük başarı!

tarafından ker_def

En son Hakan Muhafız dizisiyle gündemde olan Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük olan ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşkıyla da magazin basınında gündemden düşmüyor.

Oynadığı filmler ve dizilerle uluslararası arenada adını duyuran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü Sofya Film Festivali’nin jürisine dahil olarak önemli bir başarı sağladı.

Emre Erdoğdu’nun yönettiği ‘Kar’ filmindeki rolüyle SİYAD ödüllerinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi olan Hazar Ergüçlü, 23. Uluslararası Sofya Film Festivali’nin jürisine davet edildi. Yarışma bölümünde gösterilecek filmleri izleyip değerlendirmek ve 17 Mart’taki ödül törenine katılmak için önceki gün Sofya’ya giden Ergüçlü, Bulgar sinameseverlerin sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Hem SİYAD’da ödül aldığı ‘Kar’ filmi hem de Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da yarışan’Ahlat Ağacı’ ile uluslararası sinema arenasında adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, 130 ülkede yayınlanmaya devam eden Netflix dizisi ‘Hakan: Muhafız’ daki başrolünün dışında geçtiğimiz ocak ayında da BBC dizisi The Mallorca Files’ta konuk oyuncu olarak rol almıştı.