Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Ural’ın Neler Oluyor Hayatta’da isyan ettiği 20 yıllık cinayet!

Hakan Ural’ın Neler Oluyor Hayatta’da isyan ettiği 20 yıllık cinayet!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Olur Hayatta” programına 2000 yılında evinde boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın annesi Gülnur Saygı bağlandı.

Katilin bulunamaması ile faili meçhul olarak duran dosya 5 Haziran’da zaman aşımına uğrayacak. Acılı anne yaşadıklarını anlatırken, Hakan Ural ise cinayetin zaman aşımına uğrayacak olmasına tepki gösterdi.

Bu duruma “İsyanım var” diyen Hakan Ural, “böyle bir acının zaman aşımı olamaz” dedi. Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan’a ve Adalet Bakanı’na seslendi. Ural, ayrıca görgü tanıklarına da konuşmaları için çağrıda bulundu.

Programda ayrıca , VOA Los Angeles muhabiri Çıdam Yücel ile görüntülü bağlantı yapıldı.

ABD’de siyahi Amerika’lı George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesinin ardından halk sokağa dökülmüş, protestolar çığ gibi büyümüş, binalar ateşe verilip mağazalar yağmalanmıştı.

Amerika’da yaşananları ve ülkedeki son durumu aktaran Yücel, protestocuların Beyaz Saray önündeki eylemleri sırasında ABD Başkanı Donald Trump’ın sığınağa alındığı bilgisini doğruladı. Yücel, bu kaos ortamının bir süre daha süreceğini açıkladı.