Ana sayfa Sosyal Medya Hakim dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan güzel oyuncu İlayda Alişan’ın anne acısı yürek burktu!..

Hakim dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan güzel oyuncu İlayda Alişan’ın anne acısı yürek burktu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İlayda Alişan, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı Fox TV’nin Masumiyet dizisinde canlandırdığı  ‘Ela’ karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

Önümüzdeki günlerde Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan’ın baş rolünde yer aldığı Hakim dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu sosyal medyada duygusal bir paylaşıma imza attı.

26 Şubat’ta 26 yaşına giren oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımında boynunda henüz 9 yaşındayken kaybettiği annesinin kolyeleriyle bir pozunu yayınladı.

Güzel oyuncu fotoğrafın altına; “Boynumda anneciğimin bıraktığı kolyelerimle yeni yaşımı bekliyorum. Uğuruna inandığım her şey, her his yanımda olsun.. en çok da bu yıl” notunu düştü.

Hakim dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan güzel oyuncu İlayda Alişan'ın anne acısı yürek burktu!.. 7

İlayda Alişan’ın paylaşımı takipçilerini duygulandırdı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda ‘Çocukluğuna dair ilk hatırladığın şey ne?’ sorusunu şu sözlerle yanıtlamıştı; “Ben 6-7 yaşlarındayken annemin beni okula uğurlamak için uyandırdığı ve yumurta pişirdiği bir an geldi aklıma. Sık sık gözümün önüne gelir.

Mutlu bir çocuktum. Yarım ama mutlu bir ailede büyüdük.  Annemi ben 9 yaşımdayken kanserden kaybettik. Ablacığım var, bana gözü gibi bakan, annelik eden. Babam şefkatiyle bizi sarıp sarmaladı, sevgiyle eğitti. Sıcacık bir yuvamız vardı, hâlâ da öyle.”

Oyuncunun küçük yaşta kaybettiği annesinin kolyeleriyle verdiği poz kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.