Ana sayfa Dizi Haberleri Hakime Hanım dizisi başlamadan ilk çekimler çöp oldu! Her şey sil baştan!

Hakime Hanım dizisi başlamadan ilk çekimler çöp oldu! Her şey sil baştan!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılığı ile üzmüştü Vahide Perçin. Usta oyuncu, dizide oynadığı Hünkar karakteri ile adeta oyunculuk dersi verdi ekranda. Her projesi ile çok konuşulan, oynadığı her rolle beğeni toplayan Vahide Perçin’in yeniden ekrana döneceği müjdesi ise bir süre önce gündeme gelmişti. Son dönemde farklı kanalların hukuk temalı dizilerine olan ilgi sonrası, benzer türde bir dizi olan Hakime Hanım ile ekrana dönmesi bekleniyor Vahide Perçin’in…

Oyuncu bu kez bir Hakim’e hayat verecek. Atv’de yayınlanacak olan dizi için ince elenip sık dokunuyor! Zira her ne kadar Yargı, Mahkum gibi hukuk temalı diziler ilgi görüyor olsa da yine aynı kanalın Hakim dizisi beklenen ilgiyi görememişti! Üstelik kadrosu ile büyük dikkat çeken Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren gibi isimler yer alıyordu.

İşte bu nedenle Hakime Hanım dizisi için daha özenli bir çalışma yapılıyor. Öyle ki çekimleri yapılan bazı sahnelerin beğenilmeyip çöpe atılması ve her şeye sil baştan başlanacak olması, kanalın da yapımcının da dizi üzerinde titiz bir çalışma yaptığının göstergesi.

Tims&B Productions imzalı dizinin senaryosunu Ayfer Tunç yazıyor. Ayfer Tunç kaleme aldı. Cem Davran, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör’ün kadroda yer aldığı dizide Kaan Yıldırım’ın da oynayacağı gündeme gelmekte. Kanalın diziden beklentisi büyük. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile güçlü bir proje olması için hazırlıklar sürüyor.

Hakime Hanım dizisinin çekimlerinin başladığı bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak çekilen sahnelerin beğenilmediği de ortaya çıktı. Yönetmen Murat Saraçoğlu ile anlaşmanın sağlandığı ve yeniden tüm sahnelerin baştan çekileceği konuşulmakta.

Hakime Hanım dizisi başlamadan ilk çekimler çöp oldu! Her şey sil baştan! 7

ABD’nin çok konuşulan Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim için büyük beklenti oluşmuştu. Ancak dizi, beklenen reytingleri alamamış ve herkesi de şaşırtmıştı! Sezonda adeta arada kaybolup giden bir dizi olarak 6. bölümüyle de final yapmıştı.

Hakime Hanım dizisi için de beklenti büyük. Aynı akıbeti yaşamaması adına da her şey özenle yapılmakta. Hakime Hanım dizisi için yapılan ilk çekimlerin çöpe atıldığı ve yeni yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da şu anda çekmekte olduğu film projesini bitirdikten sonra dizinin çekimlerine başlayacak olacağı dillendiriliyor.

Bu arada yaşanan bu gelişmelers sonrasında dizinin kadrosundan bazı isimlerin ayrılığı da kulislerde konuşulmakta. Cem Davran’ın da diziye devam etmememe durumu olduğu konuşuluyor…