Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Haldun Boysan, ölüme adeta davetiye çıkartmış!

Haldun Boysan, ölüme adeta davetiye çıkartmış!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Haldun Boysan, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Oyuncunun sağlığına dikkat etmemesi ve bu nedenle de adeta ölüme davetiye çıkardığı gerçeği sevenlerini kahretti.

Ürgüp’te çekimleri yapılan Maria ile Mustafa dizisinde rol alan Haldun Boysan, kaldığı otel odasında kalp krizi geçirdi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ilk olarak dün havuz başındayken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan oyuncunun kalp pilini değiştirmediği ortaya çıktı.

Koronavirüs nedeniyle tedavisini aksatan, hastaneye gitmeye çekinen Haldun Boysan’ın Haziran ayında kalp pilinin değişmesi gerektiği ama işlem yaptırmadığı ortaya çıktı.

6 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak olan Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri sırasında yönetmen Faruk Teber tarafından da sağlığına gereken ilgiyi göstermediği için uyarılan usta oyuncunun, ihmalkarlığı adeta ölüme davetiye çıkarttı.

Ankara’daki doktoruna gidip kalp pilini değiştirmek için hazırlık yaptığı sırada kalp krizi geçiren oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hem ekip arkadaşları hem de sanat camiasından dostları vefatının derin üzüntüsünü yaşıyor.

Haldun Boysan yarın saat 10:00’da Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.