Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrolündeki Emanet dizisinin gidişatı hiç iyi görünmüyor!

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrolündeki Emanet dizisinin gidişatı hiç iyi görünmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında hafta içi yayınlanmaya devam eden Emanet dizisini, Ramazan ayı boyunca akşam saatlerinde izlemeye devam edebilirsiniz. Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin reytingleri çok da iyi bir görüntü çizmiyor.

Seher ile Yaman karakterlerini canlandıran iki başrol oyuncusunun uyumu ise gayet başarılı. Dizi bu iki genç oyuncunun sosyal medyada geniş bir hayran kitlesinin desteğiyle zaman zaman gündeme geliyor. Uzun süre sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi çiftlerinden birisi de Seher ile Yaman olmuştu.

Emanet dizisi duygusu yüksek ve olayların hiç durulmadığı akıcı bir hikayesi bulunuyor. Dizi hayranları da sosyal medyada yaptıkları yorumlarla hikayeyi ne kadar yakından takip ettiklerini ortaya koyuyor.

Seher’in Yaman’dan kaçmaya çalışmasını öne çıkartan izleyiciler, “Seher’in beyni unuttu ama kalbi hep Yaman’ın idi” şeklindeki sözler dikkat çekici.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun başrolündeki Emanet dizisinin gidişatı hiç iyi görünmüyor! 7

Sosyal medyadan Yaman’a seslenen izleyiciler, Seher’in kendisinden kaçmasına izin vermemesini istiyor. Aslında bu sözler de izleyicinin talebi olarak senaristlerin dikkatini çekecektir.

Dizinin son bölümlerinde geçen sezonun izlerini gördüğünü belirten bazı izleyiciler de hikayeyi ne kadar dikkatli takip ettiklerini ortaya koyuyor. İzleyicileri bu kadar çok içine çekmesine rağmen, 2’li reytinglerin bile altına gerileyen Emanet dizisinin Ramazan ayı içinde durumunun pek de parlak olmadığını söyleyebiliriz.

Günlük en çok izlenen program sıralamasında 20’li sıralarda yer alabilen Emanet, geçen sezon bazen ilk 10’a bile girmeyi başarmıştı. 3’lü reyting oranlarıyla geçen sezon iyi neticeler alan dizi, bu sezon ise daha az izleyiciyi kendisine bağlamış durumda. Emanet’in heyecanlı hikayesinin gelecek sezonda da devam etmesi bekleniyor.

355 bölümü geride kalan Emanet dizisinde heyecanın hiç bitmediğini de belirtelim.