Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan kariyerinde yeni bir açılım yaptı, hayranlarını mest etti!

Halil İbrahim Ceyhan kariyerinde yeni bir açılım yaptı, hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde başrolde yer alan Halil İbrahim Ceyhan, aynı zamanda müzisyenlik konusunda da önemli adımlar atıyor. Sözününü kendisinin yazdığı ve müziklerini de yine kendisinin hazırladığı şarkılarıyla dinleyicilerinin karşısına ilk kez müzisyen kimliği ile çıkan oyuncu, böyle bir adım atmaktan dolayı çok memnun.

Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisi başarılı geçen iki sezonun ardından, üçüncü sezona değişen hikayesi ile bu hafta başladı. Günlük olarak yayınlanan dizinin reytinglerinin düşmesi ise bir talihsizlik olarak değerlendiriliyor. Halil İbrahim Ceyhan ise, hem üçüncü sezon heyecanı yaşarken hem de şarkıcı kimliği ile hayranlarının karşısına çıkmaktan da çok memnun.

1982 yılında Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu, şarkı sözü yazmanın da ötesine geçerek, hem müzikleri hazırlama hem de seslendirme noktasında da sanatçı kişiliğini ortaya koydu.

Halil İbrahim Ceyhan kariyerinde yeni bir açılım yaptı, hayranlarını mest etti! 7

Yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti ifade eden oyuncu, şunları söyledi: “Çok mutluyum gerçekten. Böyle güzel bir kalabalığı karşılamak benim için gurur verici bir şey. Uzun yıllardır çalıştığım set aralarında yaptığım şarkılarımı dinleyicilerle paylaştım. Onların da beğenisini görmek gerçekten çok farklı bir duygu yaşatıyor. Çok mutluyum.”

Bütün söz ve müziklerin kendisine ait olduğunu anlatan Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğun her zaman içinde olan bir aşk olduğunu ama şarkı sözü yazmayı ve müzik yapmayı oyunculuktan önce de yaptığını anlattı.

Temel amacının yazdığı sözleri ve yaptığı müziği insanlara duyurmak olarak nitelendiren oyuncu, kendisine cesaret veren insanlar olduğunu ve yaptığı emeğin de karşılığını almaya başladığını söyledi.

6-7 farklı ülkeden hayranlarının kendisini dinlemeye geldiklerini ve onların beklentilerini karşılayabildiği için memnun olduğunu anlatan Halil İbrahim Ceyhan, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının şarkı sözlerini çevirerek kendi dillerinde paylaştılarını ve duyguyu onlara geçirebildiği için de çok mutlu olduğunu söyledi.