Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan iki genç oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu, Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisinde başrolde buluştu.

7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizi, Haziran ayında 205. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak ara verdi. 2 aylık aradan sonra yeniden bir araya gelen dizi ekibi, ikinci sezon için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Dizi sayesinde öne çıkan Seher ve Yaman karakterlerini canlandıran Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan, her geçen gün daha da popüler oluyor. Yaz döneminde dizinin yayınlanmamasına rağmen en çok konuşulan oyuncular listesinde 4. sıraya kadar yükselen iki genç oyuncu için bu durum büyük bir anlam taşıyor.

Birçok ünlü isim dizileri yayında olduğu için en çok konuşulanlar arasına girerken, iki genç isim dizileri yayında olmadığı bir dönemde çok konuşulan ünlüler arasında üst sıralara kadar yükselmeyi başardı.

Emanet dizisinin ikinci sezonunu hasretle bekleyenler, 13 Eylül Pazartesi yani bu akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranına kilitlenecek.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 7

Seher ve Yaman karakterlerinin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Dram yönü daha da artarak ikinci sezonu başlatacak olan Emanet dizisinde çok duygusal sahneler izleyeceksiniz.

Fragmanlara yansıyan görüntüler iki başrol oyuncusunun da karakterlerini içselleştirdiği ve çok daha iyi performanslar ortaya koyacağına işaret ediyordu.

Sosyal medyada da iki genç oyuncunun hayranların Emanet dizisinin reklamını bir süredir yapıyor ve hikayenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Yeni sezon hem Sıla Türkoğlu hem de Halil İbrahim Ceyhan için daha geniş kitlelere hitap etme ve daha hızlı popülerleşme imkanı getirecek.