Ana sayfa Dizi Fragmanları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisi iyice gözden düştü!

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisi iyice gözden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisi, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin reytinglerinin iyi gelmemesi ise dikkatleri çekiyor.. Eylül ayında ikinci sezona başlayan dizi ekibi, geçen sezon elde edilen iyi reytingleri şimdilerde arıyor.

Emanet dizisinde iki genç oyuncu başrolde buluştu. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan iyi bir uyum yakaladı ve hikayenin de sevilmesi ile birilkte isimleri çok konuşulmaya başlandı. Özellikle sosyal medyada iki genç oyuncu için de binlerce paylaşım yapıldı, birçok keş ikili en çok konuşulan oyuncular listesine girdi.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu dizide rollerini başarıyla canlandırırken, sosyal medyada da kısa sürede parlamanın ve hakkında en çok paylaşım yapılan oyuncular arasına katılmanın keyfini yaşadı. Ancak dizinin ikinci sezonu ile birlikte yaşanan bu ilgi patlamasında bir azalma gözüküyor.

Özellikle Emanet dizisinin reytinglerine baktığımızda geçen sezondan çok düşük oranların geldiğini gözlemliyoruz. Günlük olarak yayınlanan dizinin orta sıralara kadar gerileyen durumu geçen sezon yaşanan çıkışın devam etmediği anlamını taşıyor.

Hala diziyi izleyen geniş bir izleyici kitlesi olsa da Emanet’in ilk sezonda sağladığı çıkışı sürdürememiş olması büyük bir talihsizlik oldu.

Ancak iki genç oyuncunun sosyal medyada hala güçlü bir etkileşim yarattığını ve popülerliklerinin hızla arttığını da belirtmekte yarar var.