Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan’dan hayranlarına bir mesaj var!

Halil İbrahim Ceyhan’dan hayranlarına bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet isimli dizide canlandırdığı Yaman karakteri ile dikkatleri çeken Halil İbrahim Ceyhan, her geçen gün daha çok kişinin dikkatini çekiyor.

Özellikle sosyal medyada genç oyuncunun hayranlarının yaptığı çalışmalar, Halil İbrahim Ceyhan’ın sürekli gündemde yer almasını sağlıyor. Dizi oyuncuları ile ilgili yapılan en çok konuşulanlar araştırmalarında genç oyuncu da ilk 10 arasında çıkmaya başladı…

Emanet dizisinin ilk sezonunda Sıla Türkoğlu ile birlikte büyük bir yükseliş sergileyen Halil İbrahim Ceyhan, dizinin yeni sezonu öncesinde yine gündeme geldi…

Emanet dizisinin setinden hayranlarına seslenen oyuncu, “Yeni sezon çekimlerimize başladık. Son sürat devam ediyoruz. Heyecan dolu yeni bölümleri ile Kanal 7’de buluşmak üzere” diye konuştu.

Oyuncunun bu paylaşımına hayranlardan binlerce beğeni geldi. Diziyi sabırsızlıkla beklediklerini belirten izleyiciler, yeni sezonda nasıl değişiklikler yaşanacağını da çok merak ediyor.

Emanet 13 Eylül Pazartesi akşamı 206. bölümü ile yeni sezona başlayacak. İpek Arkan ile Beren Demirkaya diziye yeni katılan oyuncular oldu. Yeni karakterler ile birlikte Emanet dizi ekibi, ikinci sezon için yoğun bir tempoda çalışmaları sürdürüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi