Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor!

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor!

tarafından ker_def

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Babil’in, dün akşam yayınlanan 9’ncu bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizinin başrol oyuncularından ‘İrfan’ karakterini canlandıran Halit Ergenç’in oyunculuk performansı ise büyük yankı uyandırdı.

HER TÜRLÜ RUH HALİNİ AKTARIYOR! Babil’in dün akşam yayınlanan 9’ncu bölümü herkesi ekran başına kilitledi. Heyecan ve duygu dolu sahnelerin eksik olmadığı bölümde, usta oyuncu Halit Ergenç’de en çok konuşulanlar arasındaydı.

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor! 11

Halit Ergenç’in her türlü ruh halini izleyiciye başarılı bir şekilde aktardığı yorumlarını yapan seyirci, beğenisini dile getirdi.

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor! 12

ÖVGÜ DOLU YORUMLAR İrfan karakterini canlandıran usta oyuncu Halit Ergenç’i etiketleyerek yorum yapan seyirciler, beğenilerini mesajlarıyla dile getirdi.

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor! 13

Gelen yorumlar arasında; “Ağlasa da gülse de karşıya geçiyor.

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor! 14

Büyük oyuncu Halit Ergenç”, “Halit Ergenç, o çaresizliği ne güzel yansıttın”, “Halit Ergenç, oyunculuğuyla yine döktürüyor. Adam bu iş için yaratılmış resmen. Birebir yaşıyor.” gibi övgü dolu mesajlar yer aldı.

Halit Ergenç, Babil dizisinde oynamıyor o hayatı yaşıyor! 15

USTA OYUNCU KADROSU

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

 

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Babail, her Cuma, saat 20.00’de Star’da…