Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç, Disney Plus için çekilecek Nomen dizisi ile ilgili ilk kez konuştu

Halit Ergenç, Disney Plus için çekilecek Nomen dizisi ile ilgili ilk kez konuştu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin önde gelen aktörlerinden birisi olan Halit Ergenç, uzun süredir ekranlarda yok. Oyuncu son olarak Star TV’nin Babil dizisinde oynamıştı. Bir süre önce 3 çocuklarıyla birlikte eşi Bergüzar Korel ile İngiltere’de bir ev kurmuşlardı.

Oyuncu, çocuklarıyla beraber Londra’da kendilerine yeni bir başlangıç yaptı. Fakat oyuncu çift, projeleri olduğu dönemde Türkiye’de kalacaklarını belirtmişlerdi. Halit Ergenç, son olarak verdiği bir röportajda da bu konunun altını çizerek, İngiltere’ye yerleşmediklerinin altını çiziyor.

Duruma göre İngiltere ve Türkiye arasında gidip gelecekleri anlaşılan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, yeni kararlarıyla birlikte mesleklerine projeler oldukça devam edecekleri, gerektiğinde Türkiye’de kalacaklarını da böylece ortaya koymuş oldular.

Ali ve Han isimli iki oğullarının ardından kızları Leyla’nın da dünyaya gelmesiyle 3 çocuk babası olan Halit Ergenç, işleri olduğu müddetçe İstanbul’da olacaklarını belirtti.

Halit Ergenç, Disney Plus için çekilecek Nomen dizisi ile ilgili ilk kez konuştu 8

Yeni projeler için “Görüşmelerimiz var, netleşmiş bir şey yok. Gelen işleri değerlendiriyorum. Bir rol beklentim olmuyor, gelen teklifler arasında role ve senaryoya bakıp ona göre karar veriyorum” diye konuşan oyuncu, 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’ın dizisi Nomen’de oynayacağı söylentileriyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Dijital platform ile bir anlaşma imzaladığı gündeme gelen oyuncu, Disney Plus’ın Nomen dizisiyle ilgili iddiaları yalanlamadı ancak bir kesinlik olmadığını da vurguladı. Teklif aldığı ve değerlendirdiği anlaşılan Ergenç, henüz netleşmediğini de belirtmiş oldu.

Halit Ergenç, Disney Plus için çekilecek Nomen dizisi ile ilgili ilk kez konuştu 9

Bu arada dijital platform ve televizyon için yapılan dizileri de değerlendiren oyuncu, sanıldığı gibi çalışma saatlerinde bir farklılık olmadığının da altını çizdi ve şöyle konuştu:

“Bugüne kadar yüzlerce bölüm televizyona iş çektik. Dijital platformlar yeni bir yapım. Çalışma saatleri daha kısa değil, çalışma saati içerisinde çekilecek olan işe daha fazla konsantre olabiliyorsunuz. Bir hafta içinde 150-170 dakika iş çekmek ayrı… Bir hafta içerisinde 40-45 dakika iş çekmek ayrı. Sonuçta 40 dakikaya vereceğiniz emek, 4 kat daha fazla oluyor. Ortaya çıkan işin daha iyi olmasını bekliyoruz.”

Ticaret insanı olmadığını ve oyunculuk mesleğini de çok sevdiğini dile getiren Halit Ergenç, yapabildiği sürece de oyunculuk yapmak istediğini anlattı.