Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç hayranlarına müjde! Sezonun en iddialı dizisi için ismi geçiyor!

Halit Ergenç hayranlarına müjde! Sezonun en iddialı dizisi için ismi geçiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Halit Ergenç, geçtiğimiz sezon ekranlara ara vermişti.

Vatanım Sensin dizisinin bitmesinin ardından bir süre dizilerde yer almamayı tercih eden oyuncunun ismi, şu sıralar iddialı bir projeyle konuşulmakta.

Dizinin kod ismi ‘Babil’ olarak belirlenmiş. Ay Yapım imzalı bir dizi olacak.

İddialı olmasındaki en önemli neden ise, son dönemin çok konuşulan dizileri Ezel, Son, Karadayı, İçerde ve Çarpışma’nın da yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar’ın diziyi yönetecek olması.

Yönetmenliğini yaptığı dizilerle adından söz ettiren Bayraktar’ın son yıllarda çektiği her dizinin iz bırakan diziler ve karakterler yarattığı bir gerçek. Üstelik 2 kez de Altın Kelebek ödülüne layık görüldü.

İşin içinde Ay Yapım ve Uluç Bayraktar olduğunda ve başrolde de Halit Ergenç olursa, muhtemelen sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olacak Babil dizisi.

Halit Ergenç hayranlarına müjde! Sezonun en iddialı dizisi için ismi geçiyor! 7

(Uluç Bayraktar)

Dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel yazıyorlar. Senaristlerin de daha önceki dizilerine bakıldığında ortaya çıkacak projenin çok güçlü olacağı anlaşılmakta.

Zira Nükhet Bıçakçı da Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fi gibi dizilerin senaristiydi.

Özlem Yücel de ekranların unutulmayanları arasına giren Karagül dizisinin senaryosunu yazmış ve Fi dizisinde de katkıları olmuştu.

Tüm bu bileşenlerin yanına bir de Halit Ergenç gelince, diziyle ilgili heyecanı arttıran koşullar da bir araya gelmiş oluyor!

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bildirdi ve Halit Ergenç’in projeye ‘Evet’ dediğinin kulislerde konuşulduğu bilgisini aktardı.

İşte o paylaşım: