Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç hayranlarının dizi beklentisi gerçekleşmedi!

Halit Ergenç hayranlarının dizi beklentisi gerçekleşmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Ergenç, uzun yıllardır güçlü rollerle ekranda yer alan isimlerden birisi. Yeni dönemde birçok farklı proje izleyicilerle buluşacak ama Halit Ergenç’in durumu belirsiz.

Ünlü oyuncu hamile olan eşi Bergüzar Korel, oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yaptı. Sonrasında ise görüşmeler için İstanbul’da görüntülenen oyuncu, yeni proje bekleyen hayranlarına şimdilik bir anlaşmasının olmadığı bilgisini iletti.

Halit Ergenç, iş görüşmeleri yaptığını belirtti ama bunun bir dizi olmadığını da ifade etti. “Ekranlara dönüyor musunuz?” şeklindeki soruya, ünlü oyuncu şu yanıtı verdi: “Henüz öyle bir şey yok. Ne yapabiliriz, ihtimaller üzerinde konuştuk. Size söyleyebileceğim bir şey yok.”

Türkiye’yi saran ve 11 gündür devam eden orman yangınları da ünlü oyuncuyu çok fazla etkiledi. Yangınla mücadele edenlere destek olan Halit Ergenç, ellerinden gelen yardımları da yapmaya çalıştıklarını şu sözlerle anlattı:

“Çok ağır, yanıyoruz yani. Çok kötü yanıyoruz. Tüm halk canla, başla uğraşıyor herkes. Oradaki arkadaşlarımızla iletişim halindeyiz. Yapabildiğimizi yapmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok acı, çok ağır bir şey yaşıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Halit Ergenç hayranlarının dizi beklentisi gerçekleşmedi! 7

Eşi Bergüzar Korel’in hamileliğine değinen oyuncu, Leyla ismini verecekleri kızlarını heyecanla bekliyor. Orman yangınları Korel’i de derinden etkiledi. Halit Ergenç, “Hamileliğinde sağlık açısından bir şey yok ama bu son olaylardan o da çok etkileniyor. Gerçekten dokunsan ağlayacağız” diye konuştu.

Halit Ergenç, vatandaşların tatil sırasında çocuklarının fotoğraflarını çekmesi konusunda da konuştu dikkat çeken sözler söyledi. Oyuncu, “Sonuçta biz yapıyoruz bu işi, evlatlarımız yapmıyor. Evlatlarımız herhangi bir şekilde bu konunun muhatabı değiller. Herhangi bir insanın, herhangi birisinin çocuğunu fotoğrafını çekme, paylaşma veya ona dokunma hakkı yok” diye konuştu.