Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinden yaz romantizmi!

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinden yaz romantizmi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  2009 yılında evlenen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti mutlu beraberlikleriyle adlarından söz ettiren meslektaş ünlü çiftler arasında yer alıyorlar.

Bir süredir Londra’da bulunan ünlü çift geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönmüştü. Ali Han ve Leyla adlarında üç çocukları bulunan çiftten Bergüzar Korel, Halit Ergenç’in aksine sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.

Günlük hayatından rutinleri sık sık takipçileriyle paylaşan oyuncunun son paylaşımı hayranlarına, ‘Ünlü çift kumsalda aşka geldi!’ dedirtti.

Halit Ergenç’in Bergüzar Korel’i öptüğü anların fotoğrafı çiftin hayranlarını adeta mest etti. Yurt dışında da pek çok hayranı bulunan ikilinin fotoğrafına dünyanın dört bir yanından yorum ve beğeni yağdı.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinden yaz romantizmi! 8

Kızı Leyla’yı geçtiğimiz Kasım ayında kucağına alan Bergüzar Korel, uzun süredir reklam projeleri dışında bir projede yer almıyor ve çocuklarıyla ilgileniyor.

Ekranlarda en son Babil dizisiyle yer alan başarılı oyuncu Halit Ergenç ise çok yakında Disney Plus için çekilecek Nomen isimli dizi için yeniden sete çıkacak.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinden yaz romantizmi! 9

Şu sıralar eşi ve çocuklarıyla beraber tatilde enerji depolayan Ergenç Nomen adlı dizide başrolleri Songül Öden ve Melis Sezen’le paylaşacak. Yakında sete çıkacağı belirtilen dizinin kadrosuna Deniz Türkali ve Serkan Altunorak’da dahil oldu.