Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisine duygusal sözlerle böyle veda etti!

Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisine duygusal sözlerle böyle veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı, 1993 İstanbul doğumludur. 2018 yılında Diriliş Ertuğrul ile başladığı oyunculuk yolculuğunda farklı projelerde yer alan Halit Özgür Sarı, iyi bir kariyer başlangıcı yaptı.

Hakan Muhafız, Şampiyon, Kırmızı Oda ve Kardeşlerim dizisi ile birlikte 4 yıllık süreçte birbirinden etkili rollerde yer alan oyuncu, kendisini geliştirdi ve yeni arkadaşlıklar edindi… Bu süreçte oyuncu hayran kitlesini de bir hayli artırdı.

Kardeşlerim dizisinde başrol oyuncusu olan Halit Özgür Sarı, Kadir karakteri ile de çok sevildi. Ancak dizinin 29. bölümünde Kadir karakteri hikayeye veda etti. Oyuncunun diziden neden ayrıldığını tüm hayranları sorguluyor. Dizinin hikayesinde karakterin devam etmesi gerekiyordu ancak oyuncunun kendi isteği nedeniyle böyle bir veda gerçekleştiği konuşuluyor.

Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisine duygusal sözlerle böyle veda etti! 7

Halit Özgür Sarı, instagram hesabından hem ekip arkadaşlarına hem de tüm izleyicilere bir veda mesajı yayınladı. Dizide ekip arkadaşları ile vedalaştığı fotoğrafları da yayınlayan oyuncu, bir hayli duygusaldı.

Oyuncunun duygusal sözlerden oluşan veda mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Hayatımın en zor, en karanlık, en yorucu ama en güzel yolculuğunun bugün son günüydü. Senaryonun elime geldiği ilk günü hatırlıyorum..‘ ’Zaten ben değil miyim bu?’’ diye sormuştum etrafımdakilere. Eskilerin aklına sahip şimdilerin çocuğu değil mi bu? Ailesinin kara bahtlısı.. Bilemedim ben, bilinmez de zaten. Nerden bilebilirim koskocaman bir ailem olacak şu kadar zamanda? Sete çok hızlı çıkmıştık çok zor bir senaryo vardı önümüzde. Öyle bir sıkı sarıldık ki birbirimize öyle bir sahip çıktık ki AİLE olduk.

İlk teşekkürüm aslan kardeşim, yolumun yoldaşı, oyun arkadaşım Yiğit’e .En zor günlerimde yanımda oldun. Sırtımı dik tuttun. Hatalarımla günahlarımla bana sahip çıktın. Bir kağıt parçasının bizi öz kardeş yapışına beraber şahit olduk. Hiç yarışmadık bugüne kadar hiç kırmadık birbirimizi ama doğruyu söylemekten de korkmadık. Beraber ağladık, beraber ağladık ve tekrar beraber ağladık. Ama öyle güldük ki sonunda :) Sen biliyorsun … Sen çok iyi biliyorsun Yiğidom benim bu daha başlangıç. Ömrüm, ömrün olsun. Sırtım hep sırtında. Çok büyük şeyler başaracağız öz kardeşim benim. @bilalyigitkocak

İspanyol paçam. Secret L :) Geçen sene ben çok savrulmuşken bana ablalık yapıp attığın uzun mesajları, gizli karavan dertleşmelerimizi verdiğimiz sözleri kalbimin en güzel yerine koydum gidiyorum. Kendimi senin abin bildim artık. Canım kız kardeşimsin sen benim. Her zaman yanında olup yürüdüğün yolda seni koruyacağım. En kötü günde en kötü zamanda en çaresiz en sevgisiz anda bile HATIRLA olur mu? :) Sana söz güzeller güzelim ben de hatırlayacağım. Biraz sürecek ama hatırlayacağım. Seni inanamayacağın kadar çok seviyorum @suburcuyazgicoskun “