Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’ya teklif yağıyor, yolu açıldıkça açılıyor!

Halit Özgür Sarı’ya teklif yağıyor, yolu açıldıkça açılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı’nın iyi yapımlarda rol aldığını ve elindeki fırsatları da çok iyi değerlendirerek kendisine yatırım yaptığını hep birlikte izledik… 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Halit Özgür Sarı, Craft Akademisinde oyunculuk eğitimleri alarak başlangıç yaptı.

Daha ilk dizisinden itibaren şans da oyuncunun yanındaydı. 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman karakterinin oyuncuyu bir anda öne çıkarttığı gerçeği de ortada. Sosyal medyada hemen dikkat çeken oyuncu, Şampiyon isimli TRT1 dizisinde de Tolgahan Sayışman ile birlikte sete çıkma fırsatı elde etti.

Kerem karakteri ile dizinin en çok öne çıkan genç isimlerinin başında gelen Halit Özgür Sarı, ayrıca Çağatay Ulusoy ile birlikte de Hakan Muhafız dizisinde birlikte yer alma fırsatını elde etti.

İyi diziler, iyi oyuncular ve iyi ekiplerle çalışmak oyuncunun tecrübelerini artırırken, üst üste teklifler de gelmeye başladı… Kırmızı Oda dizisindeki Murak karakteri ile herkesi etkileyen oyuncu, aslı büyük çıkışını ise Kardeşlerim isimli dizideki Kadir Eren karakteri ile yaptı.

Hala hayranlarının sosyal medyadan ismini andığı ve Kadir’in gidişinden sonra diziye olan bağlarının azaldığını belirten birçok yorum görebilirsiniz.

Halit Özgür Sarı, iyi fırsatlar buldu ve bunları da iyi değerlendirerek kendisine güzel bir kariyer oluşturdu. Şimdi de daha iddialı ve başrolde yer alacağı, omuzuna yükü alıp bir yapımı zirveye çıkartacak projeler önünde duracak…

Halit Özgür Sarı'ya teklif yağıyor, yolu açıldıkça açılıyor! 7

Oyuncunun bu zorlu süreçte hayranlarından büyük destek göreceği de biliniyor. Bedelli olarak askerlik görevini yapmakta olan oyuncunun yeniden setlere dönmesinin de çok zaman almayacağı belirtiliyor.

Özel Ders isimli Netflix’te yayınlanacak yeni sinema filmi çalışmasında Bensu Soral ile birlikte Halit Özgür Sarı’nın da yer alabileceği iddiaları var.

Özel Ders filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor. Bensu Soral’ın filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracak. Halit Özgür Sarı’nın da teklifi kabul ettiği yolunda haberler geliyor ve oyuncunun yeni rolü de şimdiden merak konusu olmuş durumda.