Ana sayfa Dizi İzle Halit’i çılgına çeviren ne? – Yasak Elma 15. Bölüm

Halit’i çılgına çeviren ne? – Yasak Elma 15. Bölüm

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi 15. bölümüyle 24 Eylül Pazartesi günü Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında büyük bir başarı kazandı. Dizinin konusu izleyicileri sürüklemekte. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yan karakterleri de diziye ivme kazandırıyor. Yaz aylarındaki taciz skandalının gölgesinde ikinci sezonuna başlayan dizinin 15. bölümünde önemli sahneler youtube’da paylaşıldı.

Videodan 15. bölümdeki önemli sahneyi izleyebilirsiniz.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizinin senaryosunu ise Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme alıyor.

Oyuncuları:
Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut

Yasak Elma dizisi konusu:

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.apar.