Ana sayfa Dizi Haberleri Halka 14. bölümünde Kaan ve Cihangir kendilerini tehlikenin ortasında bulacak!

Halka 14. bölümünde Kaan ve Cihangir kendilerini tehlikenin ortasında bulacak!

tarafından ker_def

TRT 1’in sevilen dizisi “Halka” on dördüncü bölümüyle 23 Nisan Salı günü ekrana geliyor.Saat 20.00’de izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan dizi, maalesef ki bu sezon itibariyle final yapacak. Dizinin tutkunları yeni dönemde dijital platformlarda yapılacak bir anlaşmayı merakla beklemekte… Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Halka dizisinin 14. bölümünden yeni bilgiler geldi.

“Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar… Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geldiği Halka’nın on dördüncü bölümünde neler olacak?

“Aşağısı”

Cemal Sandıkçı, Hümeyra’nın Halka’nın arkasındaki isim olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçmişlerdir.

Vekilharç ve Hümeyra başarısız olmuşlardır. Bu sayede Çağatay, yukarının şartını yerine getirerek, Halka’nın başına resmi olarak geçmiştir.

Artık Halka’nın tüm sırları onun elindedir. Gözü yükseklerdedir. Babasının yapmaktan kaçındığı her şeyi yapacaktır. Bu durum tüm Halka için tehlike yaratır. Kaan ve Cihangir kendilerini bu tehlikenin ortasında bulurlar.

Halka’nın yönetim biçimindeki büyük değişim İskender, Müjde ve İlhan’ın da hayatlarını etkiler. Çağatay kimseyi tehlikeye atmaktan çekinmeyecektir.

Halka 14. bölüm 2. fragmanı: