Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 19. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı!

Halka 19. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Halka dizisinin bu sezon final yaparak bitme ihtimalinin olduğu iddiaları vardı. Hatta, TRT1’in dizi ile 2. sezon anlaşması yapmadığı iddiaları da vardı. Ancak 19. bölüm fragmanında sezon finali ibaresi yer aldı ve resmen TRT1, dizinin bitmeyeceğini göstermiş oldu.

Başrollerinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı dizinin 19. bölümü 28 Mayıs Salı günü ekrandaki yerini alacak. Dizi bu bölümle birlikte sezon finali yapacak. Videodan 19. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Halka dizisi yaz aylarında ekranda olmayacak. Eylül ayı itibariyle de Halka’nın 2. sezonla birlikte ekrana dönmesi bekleniyor.

Halka 18. bölümde neler olmuştu?

Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur.

Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Gözünü Halka’nın en tepesine dikmiştir ama bir yandan da Altemur’un gözünde değeri iyice artmış olan Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılmak üzeredir. Kaan’ı zor zamanlar beklemektedir. Çağatay Cihangir’in yükselişinden rahatsızdır ve buna engel olmak için elinden ne gelirse yapacaktır.