Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dizi iyi reytingler sorun!

Halka 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dizi iyi reytingler sorun!

tarafından ker_def

Senaryosunu Aziz Tuna C., Selim Bener ve Ali Demirel’in yazdığı dizi Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat’tan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Salı akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Halka dizisi, dikkat çeken konusuna ve oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Dizinin 5. bölümü 12 Şubat Salı günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. 5. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

ES Film imzalı polisiye dizisi Halka’ya yeni bir oyuncu katıldı. Heyecanın giderek arttığı dizinin 5. ve yeni bölümünde Cengiz Erkmen isimli örgüt lideri dikkatleri üzerine çekiyor.

A.Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu iddialı projede örgütün merak edilen tepe ismi Cengiz Erkmen’i daha önce ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Binbir Gece’ ve ‘Çemberimde Gül Oya’ gibi çok sayıda popüler dizide rol alan usta oyuncu Turhan Kaya canlandıracak.