Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka dizisinin ilk bölümünü oyuncular ve seyirciler birlikte izledi!

Halka dizisinin ilk bölümünü oyuncular ve seyirciler birlikte izledi!

tarafından ker_def

Halka dizisi TRT 1 ekranında izleyicilerle buluştu. TRT 1’in Es Film imzalı yeni dizisi Halka, hikayesi ve oyuncularıyla da dikkat çekiyor. 15 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle başlayan dizi beğeni topladı. Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serhat Midyat gibi birbirinden başarılı isimlerin başrolleri paylaştığı dizide mafya, para ve entrikanın hâkim olduğu karanlık dünya ekrana gelecek.

Dizide Cihangir karakterini Serkan Çayoğlu, Kaan karakterini ise Kaan Yıldırım canlandırmakta. Kaan Yıldırım, Halka dizisinin tanıtımı için Youtube canlı yayınında sunuculuk yaptı. Videodan Kaan Yıldırım’ın sunuculuğundaki yayını izleyebilirsiniz.

Dizi ekibi ilk bölümü izleyiciler ve özel konuklarla birlikte izledi. Serkan Çayoğlu ve ekibin diğer elemanlarıyla konuşan Kaan Yıldırım, heyecanlı olduklarını ifade etti.

Serkan Çayoğlu da iyi bir iş yaptıklarına inandıklarını belirtti.

HALKA DİZİSİ KONUSU:

Halka’da; sakin bir yapıya sahip Cihangir(Serkan Çayoğlu) ile dışa dönük ve başına buyruk Kaan(Kaan Yıldırım)’ın kader ortaklığı soluksuz bir maceraya yol açacak. İki genci harekete geçirecek olan olay, Cihangir ‘in aradığı soruların yanıtı olacakken Kaan için özgürlüğün ve intikamın anahtarı olacak.