Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisinin yeni sezonunda sürprizler var! Hande Erçel, ilk tüyoyu verdi!

Halka dizisinin yeni sezonunda sürprizler var! Hande Erçel, ilk tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Müjde karakterini oynayan Hande Erçel, yüzü olduğu markanın davetinde magazincilerle bir sohbet gerçekleştirdi.

Erçel, Murat Dalkılıç ile yaşadığı ilişkiyle ilgili soruları kibarca geri çevirirken, oynadığı diziyle ilgili yeni sezonda sürprizlerin olacağını da belirtti.

Geçtiğimiz günlerde hakkında Engin Altan Düzyatan’ın oynayacağı yeni bir dizi için deneme çekimleri yapıldığı şeklindeki iddiaları yalanlayan Hande Erçel, “Benim için çok güzel ve çok özel bir iş. O yüzden ben yeni sezon sürprizini bozmak istemem” diye konuştu.

Halka dizisinin yeni sezonunda sürprizler var! Hande Erçel, ilk tüyoyu verdi! 7

Halka dizisinin süresi kısalıyor!

Halka dizisinden ayrılacağı yönünde kimi iddialar da medyada yer almıştı. Hande Erçel, bu açıklamasıyla yeni sezonda da diziye devam edeceğini açıklamış oldu.

Bu arada Hande Erçel, dizinin yeni sezon sürprizlerinden biriyle ilgili tüyoyu da verdi. Erçel, “Halka, 60 dakikaya dönüyor” sözleriyle dizinin süresinin kısalacağını da bildirmiş oldu.

“Akış nereye, ben oraya!”

Röportaj sırasında Hande Erçel’e gelecekle ilgili hayalleri de soruldu. Erçel, bu sorunun çok uzun bir yanıtını olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Benim hayallerimin sınırı yok, bunu tarif edecek cümleler de bulamıyorum. Daha yolumun başındayım, hayat çok uzun, hayat ne gösterir belli olmaz. O yüzden akış nereye ben oraya.”

Erçel’in Uçankuş’ta yayınlanan röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: