Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer hayranlarına Şeref Bey’den sonra yeni dizi müjdesi!

Haluk Bilginer hayranlarına Şeref Bey’den sonra yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için hazırlanan dizi projelerine bir yenisi daha eklendi. Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi Sıcak Kafa olarak belirlendi…

Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi bir kitap uyarlaması olacak. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizide kimlerin yer alacağı da bir bir ortaya çıkıyor. En son Osman Sonant’ın dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. İzleyiciler Sonant’ı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Andreas karakteri ile hatırlayacaktır.

Sıcak Kafa isimli dizide yer alacak isimlerden birisi de usta aktör Haluk Bilginer… Exxen’de yayınlanan Şeref Bey isimli dizide Şeref karakterine de hayat veren Bilginer, bir başka dijital dizi projesi için daha anlaşmış oldu.

Bilginer ayrıca Azizler isimli filmle de 2021 yılında gündemde yer almıştı. Sıcak Kafa isimli dizinin önemli bir oyuncu kadrosu var.

Haluk Bilginer ve Osman Sonant dışında; Gonca Vuslateri,Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu ve Tilbe Saran da dizinni kadrosunda yer alan isimler olarak dikkatleri çekiyor.