Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer’den Şahsiyet Agah Makamı izle! Şahsiyet dizisi 4., 5. ve 6. bölümleri kaçmaz!

Haluk Bilginer’den Şahsiyet Agah Makamı izle! Şahsiyet dizisi 4., 5. ve 6. bölümleri kaçmaz!

tarafından ker_def
Haluk Bilginer’den “Agah Makamı”

Haluk Bilginer “Şahsiyet” dizisinin yeni bölümlerinde ekrana gelecek “Agah Makamı” şarkısı için stüdyoya girdi.

9 Nisan 2018 – “Agah Makamı”, dizinin yeni bölümlerinden önce televizyon ve dijital platformlarda dinleyici ile buluşuyor. Rubato tarafından düzenlemesi yapılan şarkının söz ve müziği, aynı zamanda dizinin senaryosunda da imzası olan Hakan Günday’a ait. Ay Yapım’ın ilk üç bölümü büyük ilgi gören yeni dizisi “Şahsiyet”in 4. , 5. ve 6. bölümleri 13 Nisan Cuma günü puhutv’de yayınlanacak.

Adli katip memurluğundan emekli Agah (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki Nevra’nın (Cansu Dere) kesişen yolları yeni bölümlerde de heyecan dolu bir hikaye olarak devam ediyor. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı “Şahsiyet”te Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas ve Hümeyra rol alıyorlar.

ŞAHSİYET DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

“Şahsiyet”
Yönetmen: Onur Saylak
Senarist: Hakan Günday
Oyuncular: Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas ve Hümeyra.