Ana sayfa Sosyal Medya Hamile Sinem Kobal’ın son hali! Biran Damla Yılmaz’ın çalışma aşkı! Melis Sezen’in afili pozu!

Hamile Sinem Kobal’ın son hali! Biran Damla Yılmaz’ın çalışma aşkı! Melis Sezen’in afili pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular instagram hesaplarında yaptıkların paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Hamileliğin son dönemini yaşamakta olan Sinem Kobal, Baraj dizisinde Nehir olarak ekrana gelen Biran Damla Yılmaz ve Fatma dizisine başlayan Melis Sezen’in ilgi toplayan afili pozu… İşte sosyal medyadan kısa başlıklar…

Sinem Kobal, kızının doğumunu heyecanla bekliyor. Son haftalara doğru ilerleyen ünlü oyuncunun göbeğinin iyice belirginleştiğine yönelik daha önce fotoğraflar yayınlanmıştı.Sinem Kobal, yazın son günlerinden bir fotoğrafını yayınladı. “Bu nasıl güzellik” diye yorum yapan takipçiler, ünlü oyuncuya birçok iltifatta bulundu.

Hamile Sinem Kobal'ın son hali! Biran Damla Yılmaz'ın çalışma aşkı! Melis Sezen'in afili pozu! 9

Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Biren Damla Yılmaz, yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Oyuncu, “Yarın sabah 08.00 set” notu ile aklının fikrinin dizide olduğunu belirtti. Yılmaz’ın takipçileri ise “Yüzündeki o gülüş hiç eksik olmasın” diye yorum bıraktı.

Hamile Sinem Kobal'ın son hali! Biran Damla Yılmaz'ın çalışma aşkı! Melis Sezen'in afili pozu! 10

Burcu Biricik ile birlikte Netflix’in yeni dizisi Fatma’da rol alan Melis Sezen, yeniden setlere dönüş yaptı. Oyuncu, geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş ve Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinde rol almıştı. Sezen, ayrıca Kovala isimli filmde de Merve karakterine hayat vermişti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile göz dolduran oyuncu, afili pozu ile takipçilerinin kalbini çaldı.

Hamile Sinem Kobal'ın son hali! Biran Damla Yılmaz'ın çalışma aşkı! Melis Sezen'in afili pozu! 11