Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Ataizi aradığı rolü buldu, dizilere dönüyor!

Hande Ataizi aradığı rolü buldu, dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır ekranlarda yer almayan, dizi setlerinde en son 2015-2016 sezonunda Hayat Mucizelere Gebe isimli dizi ile bulunan Hande Ataizi yeniden ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Magazin dünyasının önemli figürlerinden olan Ataizi, televizyon programları ile de dikkat çekmişti. Ekranda yer almak isteyen ama iyi bir proje bekleyen Hande Ataizi için tam da beklediği gibi bir fırsat geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Camdaki Kız isimli dizi için görüşmeler yapan oyuncu, teklif edilen rolü kabul etti. Ataizi yakında dizinin ekibi ile birlikte hazırlıklara başlayacak.

1990’lı yıllardan bu yana birçok projede yer alan hem dizi hem de sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Hande Ataizi, Ruhsar isimli dizi ile akıllara yazılmıştı.

Melekler Adası, Kara Duvak,Altındağlı gibi yapımlarda da boy gösteren Ataizi, bir süredir magazin gündeminde de pek yer alamıyordu. Oyuncu, önümüzdeki ayların en çok konuşulacak olan dizisinde yerini aldı.

Burcu Biricik’in yanı sıra Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan’ın da dizinin kadrosuna katıldığı gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi olarak sosyal medyaya yansıdı.