Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisinden öyle bir tüyo verdi ki duyan sevinçten uçtu!

Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisinden öyle bir tüyo verdi ki duyan sevinçten uçtu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hikayelerden uyarlanan diziler, şu sıralar ekranın dikkat çeken yapımları olmayı sürdürüyor. Kırmızı Oda ile başlayan, Masumlar Apartmanı ile devam eden ve Camdaki Kız’ın ardından Süslü Korkuluk dizisiyle gündemde olan gerçek hayat hikayeleri, izleyenlerin dikkatini çeken yapımlar oldu.

OGM Pictures imzalı dizi Camdaki Kız, geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeden önce tanıtımlarıyla büyük ilgi toplamıştı. Bu diziden önce Kırmızı Oda’da Boncuk ve Cem karakterlerine hayat veren Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun, Camdaki Kız’da yeniden partner olacakları öğrenilince, diziye ilgi daha da büyümüştü.

Her ne kadar o dizideki aşkın benzeri yaşanmadıysa da Camdaki Kız, gerçek hikayesiyle izleyenlerin yoğun ilgisini kazandı. Perşembe akşamları reytingin zirvesinde yer aldı uzun süre. 2. sezonuyla ekranda olan Camdaki Kız dizisi, bu hafta 39. bölümüyle ekrana geldi.

Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisinden öyle bir tüyo verdi ki duyan sevinçten uçtu! 32

Nalan ve Sedat’ın hikayesine ikinci sezonda Hayri dahil oldu. Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri ve Nalan, hikayede aşık olup birlikte yaşamaya başlıyor. Dizinin gidişatında da bu aşk kıvılcımları alevlenmeye başlandı.

Fakat Camdaki Kız dizisi, ilk sezondaki birinciliğini 2. sezon sonunda başka yapımlara kaptırmakta. Perşembe akşamları yayınlanan Fox TV’nin Mahkum ve atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dizinin en büyük rakipleri.

Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisinden öyle bir tüyo verdi ki duyan sevinçten uçtu! 33

Total’de tahtı kaptırsa da AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede kalmaya devam ediyor Camdaki Kız. Kimi zaman ilginin düştüğü görülse de dizi, ekranın en çok konuşulan yapımlarından birisi.

Camdaki Kız dizisini izleyenler, sezon sonuna yaklaştıkça aynı soruyu sormaya başladı: 3. sezon olacak mı?

İşte bu sorunun yanıtı herkesin zihnini kurcalıyordu. Dizinin sevilmeyen karakteri Cana’ya hayat veren Hande Ataizi’nin bilerek ya da bilmeyerek yaptığı bir açıklama ise dizinin bir sonraki sezonu için büyük bir tüyo oldu!

Dizideki oyunculuğu ile beğeni toplayan Hande Ataizi, kilit bir karaktere hayat verdiği Camdaki Kız ile ilgili bir soru üzerine, dizinin takipçilerini sevinçten uçuran müjdeyi verdi!

Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisinden öyle bir tüyo verdi ki duyan sevinçten uçtu! 34

Ataizi, “Dizi nasıl gidiyor?” sorusuna “İyi gidiyor. Haziran 15’te sezon finali yapıyoruz. Bu sezonun finali. Her şey iyi giderse inşallah devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Bu açıklamaya bakılırsa kanal da yapımcı da dizinin 3. sezonu için kapıları açık tutuyor. Reytinglerin bu şekilde gitmesi durumunda Camdaki Kız’ın sezon sonunda finali değil, sezon finalini izleyeceğiz. Resmi bir açıklama olmasa da milyonlarca kişinin ilgiyle izlediği Camdaki Kız’ın sezon sonunda bitme ihtimali çok düşük görünüyor. Yine de ilerleyen bölümlerin reytingleri önemli. Ani bir düşüş beklenmeyen dizinin 3. sezonda da devam etme olasılığı ise çok yüksek…