Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, 6 yılın dizi acısını Annemizi Saklarken ile çıkartacak!

Hande Doğandemir, 6 yılın dizi acısını Annemizi Saklarken ile çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 22 Kasım 1985 doğumlu olan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yeni yaş gününü geçtiğimiz günlerde kutladı. Oyunu için yeni yaş günü hediyesinin de yeni dizisi olduğunu söyleyebiliriz.

Bugüne kadar rol aldığı projelerle hafızalarda yer edinen oyuncu, diziler konusunda ise üst üste yaşadığı şanssızlıklar ile biliniyor. 2009 yılında Kahramanlar isimli yapım ile setlere adım atan oyuncu, birbirinden önemli projelerde yer aldı.

Güneşi Beklerken isimli yapımda canlandırdığı Zeynep karakteri ile popülerlik kazanan oyuncu, geniş bir hayran kitlesini de kendisine bağladı. Hayatımın Aşkı dizisi dışında son 6 yılda ünlü oyuncunun yer aldığı projeler hep kısa süreli oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Can Kırıkları, Yüzleşme, Kırmızı Oda gibi yapımlarda kısa süreler yer alan Hande Doğandemir, hayranlarına da kendisini doya doya ekranda izleme fırsatı sunamadı.

Hükümsüz isimli Exxen dizisiyle 2021 yılında dikkatleri çeken oyuncu, şimdi ise yeni televizyon dizisiyle hayranlarına bekledikleri uzun süreli projeyi sunmayı hedefliyor.

Hande Doğandemir, 6 yılın dizi acısını Annemizi Saklarken ile çıkartacak! 7

Star TV ekranında Aralık ayı içinde başlaması beklenen Annemizi Saklarken’in hikayesi çok ilginç. Handan karakterin canlandıracak olan oyuncu, farklı bir portre çizecek. Küçük yaşta anne olan ve 3 çocuğuna bakmak durumunda olan Handan’ın zengin koca arayışını anlatacak olan yapımda erkek başrol olarak ise Kutsi yer alıyor.

Fragmanları çok dikkat çeken dizi, Hande Doğandemir’in ön planda olacağı ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulacağı bir yapım olarak öne çıkıyor.

Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren, setteki çekimlerde de uzun süreler çalışan oyuncu, bu dizisi ile birlikte 6 yıldır hayranlarının beklediği o uzun süreli ekranda kalma hedefini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Dizinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Tüm ekip neşeli ve heyecanlı görünüyor.