Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken’deki karakteri ile aynı sorunu yaşıyor!

Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken’deki karakteri ile aynı sorunu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yakında hayranlarının karşısına çok farklı bir diziyle çıkacak. Star TV ekranında fragmanları yayınlanan yeni dizide oyuncuyu Handan isimli üç çocuklu bir anne olarak izleyeceksiniz.

Hande Doğandemir hikayede çocukları ile pek ilgilenmeyen, zengin bir koca bulma konusunda hayalleri olan bir kadın karakteri ile farklı bir portre çizecek. Oyuncunun aşk konusunda dizideki arayışları, aynı zamanda gerçek hayatta da yaşanıyor.

22 Kasım 1985 doğumlu olan oyuncu, geçtiğimiz hafta 36. yaş gününü kutladı. Yeni dizisi öncesi oyuncuya büyük moral olan kutlamalar yapıldı. Doğum günü eğlencesinin ardından çok keyifli olduğu gözlenen oyuncu, “Çok güzeldi. Yeni yaşımı çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte kutladık” diye konuştu. Yaşını da saklamayan oyuncu, gece yarısı biten eğlenceden sonra sabah sete gideceğini de hatırlattı.

Oyuncu arkadaşlarından çok güzel hediyeler aldığını ve mutlu olduğunu belirtti. En güzel hediyenin arkadaşları ile bir arada olmak olduğunu belirten Hande Doğandemir, aşk hayatıyla ilgili iddiaları da yanıtladı.

Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken'deki karakteri ile aynı sorunu yaşıyor! 7

Yağız Can Konyalı ile çıkan aşk iddiasının doğru olmadığını belirten Hande Doğandemir, “Çok seviyorum, çok iyi arkadaşım. Hep yanımda olacak. Beraber film çektik. O nereden çıktı bilmiyoruz ama biz çok iyi arkadaşız” diye konuştu.

“İnşallah en kısa zamanda” diyerek aşk hayatında bir hareket istediğini belirten oyuncu, şu anda bir ilişkisinin olmadığını belirtti. Hayatında güzel şeyler olmasını kendisinin de çok istediğini açıkladı.

Hande Doğandemir, “Tabii ki olsun, güzel şeyler olsun hayatımda, ben de istiyorum. Olmazsa da işimize gücümüze bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Oyuncu bu sözleri ile dizide canlandırdığı Handan karakteri gibi kendisinin de bir aşk aradığını belirtmiş oldu.