Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, iyi bir proje gelirse dizilerde rol alacak mı?

Hande Doğandemir, iyi bir proje gelirse dizilerde rol alacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz sezon Can Kırıkları ve Yüzleşme dizilerinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Yeni sezon için şimdilik bir tiyatro projesi var ve provalarında bir hayli yoğunluk yaşıyor. Oyuncu diziler konusunda ise kapısını kapatmadı.

Uçankuş TV’ye konuşan Hande Doğandemir, “Bir tiyatro oyununa başlıyorum. Onun provaları başladı. Ben çalışarak geçireceğim” diye konuştu.

Tiyatronun kendisi için önemine değinen oyuncu,
“Çok uzun zamandır istiyordum.Şu anda çok istediğim bir prodüksiyonun, tiyatronun, oyunun içindeyim. Çok da mutluyum. Biz şimdi provalara başladık. Çok yoğun geçiyor. Her gün prova yapıyoruz. Ekim ayı gibi de prömiyerimiz var, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

“Ekranlardan uzak olacak mısınız?” şeklindeki soru üzerine ünlü oyuncu, “Yoo, hiç bilmiyorum. Sevdiğim ve inandığım bir şey gelirse hemen başlayabilirim, veya bekleyebilirim. Ama şu anda önceliğim oyun. Çünkü onun provaları var ve gerçekten bütün vaktimi o alıyor.Önceliğimi de ona verdim” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, dizilere kapısını kapatmadı ama inandığı bir proje gelmeden de ekrana dönmeye pek niyetli değil.

Doğandemir, tatil paylaşımlarına yapılan yorumlar için de hayranlarına teşekkür etti.

İşte o röportaj: