Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yeni filmleriyle çok konuşulacak!..

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yeni filmleriyle çok konuşulacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı her yapımdaki oyunculuğu ile beğeni toplayan oyuncu İsmail Hacıoğlu ile ekranların bir başka yetenekli oyuncusu Hande Doğandemir, 49 adlı sinema filmi projesi için bir araya geldi. .

Sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Fox TV’nin Mahkum dizisindeki  oyunculuğu ile adından çok söz ettiren İsmail Hacıoğlu ile en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide rol alan Hande Doğandemir’in başrollerinde yer aldığı filmin çekimleri başladı.

Hande Doğandemir kendisini özleyen hayranlarına müjdeyi sosyal medyadan verdi. Oyuncu, partneri İsmail Hacıoplu ile birlikte fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı.

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yeni filmleriyle çok konuşulacak!.. 2

49 filminin çekimleri Hatay’da yapılıyor.  Film, yakın tarihimizde geçen  sarsıcı bir olayı konu alıyor. 49’da,  DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayı anlatılıyor. Gerçek bir olaya dayanan filmin, aksiyonu yüksek çekimleriyle de  dikkat çekmesi bekleniyor.

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yeni filmleriyle çok konuşulacak!.. 3

Filmde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir ile birlikte Sinan Tuzcu da rol alıyor. 49 isimli sinema filmi, gerçek bir hikayeden uyarlanması ve Türkiye’nin rehin alınma olayı sırasında arka planda neler yaptığını anlatması bakımında çok önemli bir yapım olarak görünüyor.

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yeni filmleriyle çok konuşulacak!.. 4

Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin hikayesi aynı zamanda, 2014 yılında yaşanan acı dolu olayların yeniden hatırlanmasına neden olacak.