Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir yeni projesini ilk kez açıkladı!

Hande Doğandemir yeni projesini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bu sezon Star TV ekranında Annemizi Saklarken isimli dizide başrolde yer aldı. Handan karakteri farklı ve izleyicilerin daha önce ekranda görmediği bir anne olarak yansıdı. Çocuklarından daha çok kendi yaşamını yeniden kurma çabasındaki Handan karakterinin aykırılıklarını çok başarılı şekilde yansıtan Hande Doğandemir, etkili performansı ile hayranlarından büyük destek gördü.

Annemizi Saklarken dizisinin reytingler nedeniyle erken final yapması oyuncu adına bir talihsizlik de oldu. Hande Doğandemir’in yeni projesi de ortaya çıktı. İsmail Hacıoğlu ile birlikte 49 isimli sinema filminde başrolde yer alacak olan oyuncu, proje hakkında ilk kez konuştu.

Hande Doğandemir yeni projesini ilk kez açıkladı! 7

İŞİD terör örgütünün Musul’da bulunan Türkiye konsolosluğunu kuşatması ve 49 kişiyi de rehin alması sürecini anlatacak olan yeni film, tarihi bir olaya ışık tutacak. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın rehinelerin kurtarılması konusunda yaptığı çabaların da anlatılacağı film hakkında ünlü oyuncu şunları anlattı:

“Her şey yolunda. Yakında bir şeyler olacak: Bir sinema filmi projemiz var. Onun dışında da bir şeyler var. Yazın çalışacağım gibi görünüyor. Fırsat bulursam tatile gideceğim ama plan yapmadım.”

Hande Doğandemir isim vermese de 49 isimli sinema filminin başrolünde yer aldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun film dışında başka bir projede daha yer alma ihtimalinin bulunduğu ama henüz netleşen bir durum olmadığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.