Ana sayfa Dizi Arşivi Hande Doğandemir’in başrolündeki Annemizi Saklarken nasıl bir dizi?

Hande Doğandemir’in başrolündeki Annemizi Saklarken nasıl bir dizi?

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Annemizi Saklarken’ çarşamba akşamlarının yeni alternatif dizisi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandıracağı ‘Annemizi Saklarken’, güçlü hikayesiyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Hande Doğandemir'in başnolündeki Annemizi Saklarken nasıl bir dizi? 8

Annemizi Beklerken isimli dizinin hikayesi de çok dikkat çekiyor. Geçmişindeki ağır travmalara rağmen, inadına hayat dolu bir kadın olan Handan, en büyük hayali daha rahat bir hayata kavuşmak olan, üç çocuklu genç bir annedir.

Hande Doğandemir'in başnolündeki Annemizi Saklarken nasıl bir dizi? 9

Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır. Bu yolda en büyün engeli ise, zengin koca adaylarının gözünü korkutan çocuklarıdır. Üç çocukla servet avcısı olmaktan umudunu kesen Handan’ın hayatı, yolunun Dündar ve Zerrin Demir çiftiyle kesişmesiyle değişir.

Yapım: Ojo Pictures
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Sırma Yanık

Hande Doğandemir'in başnolündeki Annemizi Saklarken nasıl bir dizi? 10

Oyuncular: Kutsi (Dündar), Hande Doğandemir (Handan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Füsun), Hatice Aslan (Benan), Ece Yaşar (Derya), Erdem Kaynarca (Bora), İncinur Daşdemir (Sevil), Ezgi Gör (Selin), Ezgi Tombul (Vildan), Barış Taşkın (Hikmet), Semih Kızılkaya (Servet), Zümre Ertürk (Nisa), Merve Sevin (Burcu), Özgür D.Foster (Barış), Güngör Bayrak (Melek)