Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in hayatında bir değil, iki ayrılık birden yaşandı!

Hande Doğandemir’in hayatında bir değil, iki ayrılık birden yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, 2022 yılına iyi başlamadı. Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, hayranlarını adeta mest etti. Farklı hikayesi ile öne çıkan ve reytinglerinin düşük olması nedeniyle de 8. bölümde final yapmasına karar verilen dizide genç oyuncu Handan karakterini canlandırdı.

2 Şubat Çarşamba akşamı son kez ekrana gelecek olan dizinin bitişi en çok da hikayeye kendisini kaptıran ve canlandırdığı karakterin ruhunu izleyicilere yansıtan Hande Doğandemir oldu. Oyuncunun hayranları da böyle etkili bir hikayenin, böyle iyi oyuncularla kurulu bir kadronun izleyicilerden yeterli ilgi görmemesinin üzüntüsünü yaşıyor.

Dizinin ekibi de son bölümün çekimlerinin tamamlanmasının ardından dağıldı. Dizinin bitişi nedeniyle ekranlardan bir kez daha ayrılan Hande Doğandemir, özel hayatında da bir başka ayrılık ile sarsıldı.

Hande Doğandemir'in hayatında bir değil, iki ayrılık birden yaşandı! 7

Geçtiğimiz haftalarda Hande Doğandemir ile Onur Tuna arasında bir aşk yaşandığı ortaya çıkmıştı. Başarılı oyuncu da bu aşkı doğrulamış ve her şeyin iyi gittiğini söylemek dışında bir detay vermemişti.

Mahkum dizisinde başrolde yer alan Onur Tuna ile Hande Doğandemir aşkı da magazin gündeminde çok konuşuldu. Ancak ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Onur Tuna ile Hande Doğandemir aşkının kısa sürdüğünü ve ikilinin sessizce ayrıldığını duyurdu. Hande Doğandemir hem iş yaşamında hem de özel yaşamında aynı dönemde hem mutlu oldu hem de üst üste olumsuz sonuçlarla karşılaştı.