Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir’in son iki dizisinin ömrü de aynı oldu!

Hande Doğandemir’in son iki dizisinin ömrü de aynı oldu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin T-Company imzalı dizisi ‘Yüzleşme’ dizisi için final kararı alındı. Başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk’ün rol aldığı dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin final fragmanı da yayınlandı.

Final kararını gören izleyenler Kanal D’yi dizilerin tanıtımını iyi yapmamakla ve dizilere şans vermemekle suçladı. Birçok diziyi yayından kaldıran Kanal D için “Bu gidişle bu kanalda bir daha dizi izlemeyeceğiz. Diziye başlıyoruz iki bölüm sonra göremiyoruz” yorumlarını yapılıyor.

Ani final kararının ardından işsiz kalan ekip için de üzüldüklerini dile getiren izleyiciler Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’un da aynı kaderi yaşayacağını tahmin ediyor.

Bazı izleyenler ise dizinin başrolünde yer alan Hande Doğandemir’i eleştirerek “Bu oyuncuda başrol ışığı yok. Neden hala ısrarla dizilerde oynatıyorlar. Bu dizisi de tutmadı” yorumları yapıyor. Bu yoruma karşı çıkanlar ise dizinin gününün yanlış olduğunu, bu durumun oyuncularla ve senaryo ile ilgili olmadığını savunuyor.

Öte yandan dizinin 4. bölümde final yapması akıllara Hande Doğandemir’in yine bu sezonun başında rol aldığı ‘Can Kırıkları’ dizisini getirdi. İki polis kadının hikayesini anlatan ‘Can Kırıkları’ dizisi de Yüzleşme gibi 4. bölümde ekranlara veda etmişti.

Hande Doğandemir'in son iki dizisinin ömrü de aynı oldu! 7