Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Murat Akdoğan ile aşk iddialarına yanıt bile vermedi!

Hande Erçel, Murat Akdoğan ile aşk iddialarına yanıt bile vermedi!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Hande Erçel, bir kaç gündür yeni bir isimle anılıyor. Oyuncu, son olarak Murat Dalkılıç ile bir ilişki yaşamıştı. Sonrasında ise dizide birlikte başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile yakıştırıldı ve magazin medyasında birlikte olduğu iddialarıyla konuşuldular.

Ancak iki oyuncu da bu konuyla ilgili olarak doğru olmadığını dile getirse de yine de kurtulamadı medyada birlikte oldukları ile ilgili haberlerden.

Bu kez Hande Erçel’in başka bir isimle adı anılmaya başladı. Magazin medyasına göre iş insanı Murat Akdoğan ve Hande Erçel bir ilişki yaşıyor. İkilinin bir araya gelmelerine de Erçel’in ablası Gamze Erçel ve Murat Akdoğan’ın ablası Cansun Hacısoyu vesile oldu.

Hande Erçel, Murat Akdoğan ile aşk iddialarına yanıt bile vermedi! 8

Hande Erçel ile ilgili bu iddianın ortaya çıkmasından sonra magazinciler bu iddianın ve dolayısıyla da Hande Erçel’in peşine düştü.

Oyuncuyu bir güzellik merkezinden çıkarken görüntüleyen magazincilere cilt bakımına geldiğini söyleyen Erçel, “Şu halde röportaj vermek istemiyorum. Kusura bakmayın. Konuşuruz. Teşekkürler” diyerek gitti.

Hande Erçel, Murat Akdoğan ile aşk iddialarına yanıt bile vermedi! 9

Arkasından seslenen muhabirin yeni aşkı ile ilgili iddialar, Akdoğan’ın Murat Dalkılıç’ın arkadaşı olması, Kerem Bürsin ile bir ilişki yaşayıp yaşamadığı ile ilgili sorulara Hande Erçel yanıt bile vermedi!

Genç oyuncunun Murat Akdoğan ile ilgili bir aşk yaşayıp yaşamadığı henüz bilinmiyor ama Kerem Bürsin iddialarından sonra Erçel’in bu kez bu konuyla ilgili magazin gündeminden düşmeyeceği görülüyor!

İşte Hande Erçel ve magazincilerin o karşılaşması: