Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, ablasının hangi özelliğinin kendisinde olmasını istiyor?

Hande Erçel, ablasının hangi özelliğinin kendisinde olmasını istiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, aynı zamanda Kerem Bürsin ile de aşk yaşıyor. İkilinin sette başlayan arkadaşlıkları yavaş yavaş aşka dönüştü. Şimdi ise gizlenmeden aşklarını yaşayan çift, mutluluk saçıyor.

Ablası Gamze Erçel ile Magnet Quarterly dergisi için objektif karşısına geçen Hande Erçel, özel yaşamı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Erçel, ablasının çok sevdiği bir özelliği olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Gamze’nin en sevdiğim özelliği, olumsuz konuları dillendirmemesi, konuyu büyütüp sorun haline getirmemesi ve kafasına takmaması. Onun bu özelliği bende de olsun isterdim.”

Hande Erçel, ablasının hangi özelliğinin kendisinde olmasını istiyor? 8

Kardeşi olanların, özellikle kız kardeşi olanların hayatta her zaman daha şanslı olduklarına inandığını belirten güzel oyuncu, ‘ Benim için de öyle. Bizi birbirimizden daha iyi tanıyan, daha fazla düşünen ve daha çok koruyan kimse yok” sözleriyle dikkat çekti.

Hande Erçel, 2019 yılının Ocak ayında annesi Aylin Erçel’i Kanser nedeniyle kaybetmişti. O günden sonra iki kardeş birbirlerine daha sıkı sarıldılar. Ablasının kızı Mavi’nin doğumu ile birlikte teyze olmanın keyfini de yaşayan Hande Erçel, annesine olan hayranlığını da şöyle anlattı:

Hande Erçel, ablasının hangi özelliğinin kendisinde olmasını istiyor? 9

“Annem en çok etkilendiğim, en hayran olduğum kişi. Aynı zamanda hayatımın mimarı. Attığım her adımda her zaman en çok onun fikrini merak ettim, her zaman en çok onun desteğini hissettim. Hayallerimin peşinde benimle birlikte hep o koştu, sınırlarımı zorlamam için beni hep o cesaretlendirdi.”