Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ağzını sıkı tutuyor, iki konuda ağzını bıçak açmıyor!

Hande Erçel ağzını sıkı tutuyor, iki konuda ağzını bıçak açmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, Milano’yu kendine hayran bırakıp geri döndü! Sen Çal Kapımı dizisi rüzgarının estiği İtalya’yı ziyaret eden Hande Erçel’in hayranları ile kurduğu güzel diyalog birkaç gündür magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı dizisinin çok başarılı olmasının meyvelerini topluyor.

Hayranlarının yeni projelerini büyük bir heyecanla beklediği Hande Erçel, Milano ziyaretini ablası Gamze Erçel ile birlikte gerçekleştirdi. Hayranları tarafından da sokakta sevgi gösterileri ile karşılanan oyuncu, çok güzel bir seyahat geçirdiğini açıkladı.

Hande Erçel ağzını sıkı tutuyor, iki konuda ağzını bıçak açmıyor! 8

Önceki gün İstanbul’a dönen ünlü oyuncunun yüzü gülüyordu. Disne Plus ile de anlaşan isimlerden birisi olan Hande Erçel, yeni projeleri sorulunca bilgi vermek istemedi. Oyuncu, çok yorgun olduğu için bu konuyu daha sonra konuşmak için muhabirlerle anlaştı.

Hande Erçel, son dönemde Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı haberleri ile gündemde yer alıyor. Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülenen ve magazin gündemini de sarsan oyuncu, bu konuda da konuşmak istemedi.

Hande Erçel ağzını sıkı tutuyor, iki konuda ağzını bıçak açmıyor! 9

Özel hayatıyla ve projeleri ile ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Hande Erçel, Disney Plus ile ilgili yapılacak işlerin de net olmadığını belirtmekle yetindi.

Hatırlanacağı üzere Halka isimli TRT1 dizisinde Hande Erçel ile Kaan Yıldırım birlikte rol almıştı. İkilinin aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelmesi ve aşk yaşamaya başlaması hayranlarını bir hayli şaşırttı. Oyuncunun Disney Plus için yapacağı projeler konusunda da merakla bekleyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.