Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel bir çember çeviriyor, benim diyen yapamaz!

Hande Erçel bir çember çeviriyor, benim diyen yapamaz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, son dönemin en çok konuşulan, sosyal medyada en çok takip edilen isimleri arasında. 15 milyonu geçen instagram takipçisiyle pek çok ünlü ismi de kıskandıran Hande Erçel, popülaritesiyle gündemden düşmüyor!

Her yaptığı paylaşım dikkat çeken oyuncu, bilindiği gibi şu sıralar Kerem Bürsin ile birlikte Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde oynuyor. Oyuncunun adeta altın çağını yaşadığı bir dönem. Zira, dizisiyle birlikte kendisi de sürekli konuşulan bir isim oldu.

Murat Dalkılıç ile ayrılığının ardından kendisini işine veren oyuncu, Kerem Bürsin ile aralarında çıkan aşk dedikodularına karşın, setten de kimi eğlenceli videolarını paylaşmaya devam ediyor. Kamera arkasında ikilinin iyi anlaştığı görülürken, aşk dedikodularına da gülüp geçiyorlar.

Hande Erçel, yaptığı esprili ve muzip tavırlarıyla da bilinen genç bir isim. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarda hep esprili uslübuyla dikkat çekmekte. Sosyal medyadan onu takip edenler, son olarak yaptığı paylaşıma ise bayıldı.

Bir anda dağılan videoda Hande Erçel, kırmızı mini elbisesiyle öyle bir çember çeviriyor ki hakikaten çok başarılı olduğunu da herkese gösteriyor. Çocuklukta çok sevilen bir oyuncak olan çember, aynı zamanda kilo vermek isteyen bazı kişilerin de favori aleti.

Herkesin öyle kolay kolay çeviremeyeceği çemberi Hande Erçel öyle ustalıkla çeviriyor ki hakikaten alkışı hakediyor…

İşte Hande Erçel ve çember ile imtihanı…