Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel bu sefer kendisini ispatladı!

Hande Erçel bu sefer kendisini ispatladı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Geçen sene rol aldığı ‘Siyah İnci’ dizisindeki performansıyla eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel yeni dizisindeki performansıyla izleyicilerin düşüncelerini değiştirmeyi başardı.

Hatırlanacağı üzere; geçen sene Tolgahan Sayışman ile birlikte ‘Siyah İnci’ dizisinde başrol oynayan Hande Erçel’in performansı beğenilmemiş ve genç oyuncu hakkında sosyal medyada neredeyse bir linç kampanyası başlatılmıştı. Performansını eleştirmenin ötesine geçen kırıcı yorumlar genç oyuncuyu bir hayli yıpratmıştı. Bu dönemde bir de annesinin rahatsızlığı ve ardından vefatıyla sarsılan Hande Erçel oldukça üzücü günler geçirmişti.

Hande Erçel bu sıkıntılı günlerin ardında TRT 1 ekranlarında yayınlanan polisiye dizi ‘Halka’ ile ekranlara döndü.  Dizide Müjde isimli sert ve erkek egemen bir dünyada güçlü kalabilen bir karakteri canlandırıyor.

Üstelik, dizinin kadrosunda adı ilk açıklandığı zamanki tepkilerin aksine oyunculuğu ile de takdir topluyor.

Müjde’nin çok cesur, gözü kara, güçlü bir karakter olduğunu düşünen izleyiciler Hande Erçel’in de bu karaktere çok yakıştığını düşünüyor.

Görünen o ki, ‘Güneşin Kızları’ dizisiyle adını duyuran oyuncu bu dizi ile de kendisini geliştirdiğini ispatlayıp kariyeri için sağlam bir adım attı.