Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, giydiğinde prenses gibi olduğu o elbisesini bağışladı

Hande Erçel, giydiğinde prenses gibi olduğu o elbisesini bağışladı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel de son dönemde pek çok ünlü ismin destek verdiği SMA hastası çocuklar için harekete geçti. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in intagram’daki canlı yayınına katılarak SMA hastası çocuklar için kampanyaya destek vermişti.

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte başrolde oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, hayranlarını o akşam bağış yapmaya çağırmışlardı. Yayında oldukları sırada Erçel’in ablası Gamze Erçel, kızı Mavi’nin iki gün önce kutladıkları 1. yaş doğum gününde giydiği elbiseyi bağışladığını açıklamıştı.

Son dönemin popüler isimlerinden birisi olan ve sosyal medyada ilgiyle takip edilen Hande Erçel, instagram’da da 18 milyona yakın takipçisi olan bir isim.

Bu nedenle Erçel’in sosyal medyada yaptığı etkinlikler de büyük etkileşimler yaratıyor. Hande Erçel, yine sosyal medyadan yaptığı duyuru ile SMA’lı Eylül’e destek verdi bu kez.

Hande Erçel, giydiğinde prenses gibi olduğu o elbisesini bağışladı 9

Sen Çal Kapımı dizisinde giydiği ve hayranlarının çok beğendiğini, kendisini prensese benzettiği mini ve sarı renkli elbiseyi Eylül için bağışladığını açıkladı.

Oyuncu, “Eylül’e umut ol” etiketiyle “Eda’nın içinde prenses gibi hissettiği, nilayko’nun tasarımı olan bu elbiseyi gerçek bir prenses olan Eylül’ümüze destek olmak için eylulunumutmagazasi, savascieylulsma hesaplarına bağışlıyorum” notunu düştü.

Hande Erçel, giydiğinde prenses gibi olduğu o elbisesini bağışladı 10

Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir de marka yüzü olduğu Pantene’in gecesinde giydiği siyah bir kıyafeti SMA hastası Poyraz Ali için bağışlamış ve elbise ismini vermek istemeyen bir kişi tarafından 50 bin TL’ye satılmıştı.

Bakalım Hande Erçel’in elbisesi kaça satılacak?

Hande Erçel, giydiğinde prenses gibi olduğu o elbisesini bağışladı 11