Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, Halka dizisiyle ilgili önemli bir itiraf yaptı!

Hande Erçel, Halka dizisiyle ilgili önemli bir itiraf yaptı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz yıl büyük sorunlar yaşayan, hayal kırıklıkları ile boğuşan Hande Erçel, 2019 yılına da annesinin vefatının acısıyla başlamıştı.

Halka dizisinin ekrana gelmesi de annesinin vefatından hemen sonra olmuştu.

Özellikle oyunculuğu noktasında birçok eleştiri alan Erçel, hakkında sayısız iddia ve haberler ile boğuşmuş, bu diziye de ön çekimler yapıldıktan sonra kabul edilmişti.

Erçel, uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüş yaptığı Müjde karakteri ile oyunculuk yeteneği hakkındaki eleştirilere de en güzel yanıtı vermişti.

Halka dizisi 1. sezon finalinin ardından tatile girdi. Erçel de aşkı Murat Dalkılıç ile tatilde moral depoluyor.

Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu anlatan Hande Erçel, Alem Summer Dergisi’ne yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Halka dizisine gönülsüz başladığı itirafını yapan oyuncu, “Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum. Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de “Halka” benim için ayrı ve özel bir iş” diye konuştu.

Erçel, aşkın tarifi için ise “Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence”dedi.