Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hamamda fena dağıttı! Sen Çal Kapımı dizi setinden sıcak sahneler!

Hande Erçel hamamda fena dağıttı! Sen Çal Kapımı dizi setinden sıcak sahneler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Soğuk havaların İstanbul’u ve tüm ülkeyi etkisi altına aldığı şu günlerde dizi setlerinde çekimler de kolay olmuyor. Sen Çal Kapımı dizi ekibi de mekan dışında yapılan çekimlerde soğuk hava nedeniyle sıkıntılar yaşıyor. Kerem Bürsin de bu duruma dikkat çekmiş ve çekimlerde zorlanmaya başladıklarını ifade etmişti.

Sen Çal Kapımı şimdiye kadar 27 bölüm olarak ekranda yerini aldı ve 28. yeni bölüm de 23 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizileri ile yarış halindeki Fox TV dizisi, reytinglerini düzeltme yolunda da attığı adımlarla dikkat çekiyor.

Serkan ve Eda’nın hüzünlü anları bırakıp da evliliğe doğru ilerlemesi dizinin hikayesini de eğlenceli hale getirdi. Düğün öncesinde yayınlanan sahneler izleyicileri de ısıtacak. Soğuk havada hamama giren dizi oyuncuları hem güzelce eğlendi hem de kemiklerini ısıttı. İzleyicilere de ekran başında sımsıcak sahneler çıktı.

Hande Erçel’in Eda karakterinde hamamda dağıttığı sahneler de yeni bölümde çok ilgi görecektir. Evlilik hazırlıklarında gelinlik denemeleri ve kadın oyuncuların şıklıkları da dikkatleri çekecek.

Eda ve Serkan’ın Sapanca gölünden hoş manzaraları ve romantik anları da izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.