Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, hayatının en güzel döneminde olduğunu söyledi!

Hande Erçel, hayatının en güzel döneminde olduğunu söyledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel, Vogue Türkiye dergisinin Haziran – Temmuz ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Oyuncu dergiye verdiği röportajda, ‘Uzun zamandan sonra ilk kez dinlenebildiği, seyahat edebildiği, tatil yapabildiği ve kendine yönelebildiği bir dönemde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Her sene, her gün daha farklı öğretiler kazanıyor insan. Ben de hayattan her daim yeni şeyler öğrenen, öğrendiklerinden beslenen, hayallerini genişleten, genişleyen hayallerle heyecanlanan, heyecanı ve hayalleri için daha çok çalışan birine dönüşüyorum.”

Hande Erçel, hayatının en güzel döneminde olduğunu söyledi! 7

Hem iş hem de özel hayatıyla sürekli magazin basınının gündeminde olan ünlü oyuncu, yeni sezonda Disney Plus’ta ekranlara gelecek. 14 Haziran’da Türkiye yayınına başlayacak olan dijital platformun marka yüzlerinden birisi olan Hande Erçel’in rol alacağı yapım henüz netleşmedi.

Hande Erçel için Can Yaman ile birlikte El Turco dizisinde oynayabileceğine yönelik tahminler yapılıyor. Ancak bu konuda bir net durum yok. Bunlar sadece ihtimaller olarak paylaşılıyor.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, hem dizi hem de sinema filmi konusunda bir ayırımı olmadığını ve artık çalışmak istediğini net bir şekilde ifade etmişti.